Poděkování žákům

Je konec školního roku, předáváme vysvědčení, deváťáci odcházejí a s nimi i část našeho dalšího života. Jako tělocvikář mám na mysli především kus sportovního života. Kluky z 9. A a 9. B jsem měl od šestky na tělesnou výchovu a ještě některé na předmět sportovních a pohybových aktivit. Kluci byli moc fajn, všichni se v hodinách snažili a tomu odpovídalo i hodnocení z TV v průběhu jednotlivých ročníků a na konci deváté třídy. S těmi nejlepšími jsme se pak zúčastňovali různých školních sportovních soutěží.

Stejně, jako se předává vysvědčení, tak bych i já chtěl předat – vyslovit, prostřednictvím našich webových stránek a Touškovských novin, našim sportovcům (nejen deváťákům), poděkování a také pochvalu.

Určitě mi v příštím školním roce budou chybět žáci jako Jarda Ševčík, Vítek Šmídl, Martin Sak, Ludvík Peikert, Honza Mašek, Honza Kalaš, Adam Jánek, David Dolejš, Jirka Hauer, Jirka Hrček, Honza Jelínek, Martin Joza a Jakub Wabnegger. Ale zároveň také spoléhám na ty mladší a neméně šikovné, jako jsou Jarda Kadlec, Tomáš Janoch, Milan Brejcha, Dominik Fajer, Marek Trávníček, Denis Linhart a další.

S těmito jmenovanými jsem se v letošním roce zúčastnil několika soutěží s následujícími výsledky v Okresních kolech: V házené jsme obsadili 2. místo, ve florbalu 2. místo, v basketbalu 5. místo a ve volejbalu ze čtyř mužstev 3. místo. Pan učitel B. Kratoška, obsadil ve fotbalu 3. místo se staršími žáky a 3. místo v okrskovém kole s mladšími žáky.

Sportovali jsme nejen v meziškolní oblasti, ale i v průběhu školního roku jsme utužovali své zdraví
např. na lyžařském kurzu v Železné Rudě. Do Rudy jeli žáci sedmých tříd a i někteří jednotlivci z vyšších ročníků.

Nyní, na konci školního roku, jsme na podnět paní ředitelky, uspořádali 2 sportovní dny.
První (pro 1. až 3. ročník) byl zcela v režii devátých tříd. deváťáci zajišťovali chod na atletických stanovištích. Organizovali, hodnotili a převáděli ze stanovišť mladší kamarády. Druhý sportovní den byl pro 4. až 9. třídu.
Oba dny se uskutečnily v duchu očekávání letní olympiády v Anglii. Kolega B. Kratoška sem zařadil odvětví sportovních her a atletiky, žáci představovali týmy z různých zemí světa.

Na závěr svého příspěvku bych chtěl ještě jednou popřát všem našim žákům mnoho úspěchů a radosti z pohybu. Kolegyním a kolegům děkuji za pomoc při realizaci sportovních akcí.

Všem hezké prázdniny

V. Kumpa

Informace výchovného poradce:

ZDE

Informace metodika prevence:

ZDE

Informace jídelny:


Aktuality   Informace pro rodiče   Dokumenty   Kontakty   Galerie   Naše škola   Projekty