DEN ZEMĚ na Čemínské 2013

Den Země jsme na naší škole jsme letos oslavili přesně ve stejný den jako zbytek světa, tedy 22. dubna.

Třídy měly za úkol připravit pohádku či reklamu a leták s ekologickou tématikou. Zejména žáci 1. stupně se svými třídními učitelkami k tomuto úkolu přistoupili velmi zodpovědně a již v předstihu připravovali kulisy, s rodiči šili kostýmy, učili se své role.

V pondělí 22. 4. se celá škola na Čemínské změnila v natáčecí štáby. Někteří žáci byli zaměstnáni tvorbou plakátů, další se proměnili v herce, režiséry, kameramany. Výsledkem bylo 13 reklam či pohádek, krásné reklamní plakáty a věřím, že i spoustu zážitků z "trochu jiného" školního dne.

Všechna videa byla umístěna na facebookový profil Den Země, kde ještě další dny pokračoval Den Země ve formě "lajkování", komentování , sdílení... prostě klasický "fejsbukový" život. (https://www.facebook.com/den.zeme.1?fref=ts )

DÍKY PATŘÍ VŠEM, KTEŘÍ SE NA ORGANIZACI A PRŮBĚHU DNE ZEMĚ PODÍLELI.

Kateřina Minářová

DEN ZEMĚ pohledem žákyně VIII.B Denisy Pinčákové:

Den Země probíhal dobře. Natáčení reklamy mělo malé háčky, ale po chvíli jsme ji natočili. Povedlo se nám vše, co jsme chtěli. Vytvořili jsme plakát, vyfotili se, natočili video a hlavně dostali paní učitelku před foťák. Den Země dopadl v 8. B tak, jak měl. Všichni doufáme, že příští rok proběhne stejně tak dobře jako letos.

SBĚR HLINÍKU 2012/2013

Hliník odevzdán 16. 4. 2013 na Kilometrovce u Kalikovského mlýna v Plzni.
Výsledky sběru:

1

VŠEM ŽÁKŮM, VYUČUJÍCÍM, RODIČŮM A PŘÁTELŮM NAŠÍ ŠKOLY DĚKUJEME.

Informace výchovného poradce:

ZDE

Informace metodika prevence:

ZDE

Informace jídelny:


Aktuality   Informace pro rodiče   Dokumenty   Kontakty   Galerie   Naše škola   Projekty